Intifem występuje 5 szczepów bakterii kwasu mlekowego: Lactobacillus acidophilus PBS066, Lactobacillus rhamnosus LRH020, Lactobacillus plantarum PBS067, Lactobacillus gasseri LG050, Lactobacillus fermentum PBS073.
Dawkowanie:
1 kapsułka dziennie.
Przyjmować doustnie.
Składniki:
skrobia kukurydziana; składnik otoczki kapsułki: hydroksypropylometyloceluloza; SynBalance® LA (Lactobacillus acidophilus PBS066); SynBalance® LF (Lactobacillus fermentum PBS073); SynBalance® LG (Lactobacillus gasseri LG050); SynBalance® LRh (Lactobacillus rhamnosus LRH020); SynBalance® LP (Lactobacillus plantarum PBS067); substancja żelująca kapsułki: guma gellan; substancje przeciwzbrylające: sole magnezowe kwasów tłuszczowych, dwutlenek krzemu; barwnik kapsułki: dwutlenek tytanu
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze 15-25°C. Chronić przed światłem i bezpośrednim działaniem słońca. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Nie zamrażać. Nie używać po upływie daty ważności podanej na opakowaniu.